Vilka vi är

Allion Technologies grundades 2006 har sedan dess vuxit. Vi strävar efter att vara en relevant partner för globala företag som drivs med avancerad teknik.

Från utvecklingen av skräddarsydda IT-lösningar, som erbjuder Infrastructure-as-a-service, integration och middleware-tjänster och Startup inkubation, till en mängd färdiga programvaruprodukter inom försäljningsautomatisering, ERP, Content Management Systems och eCommerce.  Allion är en betrodd global IT-servicepartner med hög leveranskvalitet.

 

Vi har vår bas på Sri Lanka och kontor i Kanada och Australien, med en kundkrets som spänner över flera bransch vertikaler från sjukvård till utbildning samt statliga institutioner och NFP.

Våra tjänster

Enterprise Software Development and Implementation services

Integration och Middleware

CMSoch eCommerce

IT infrastruktur installation och management

Hur vi arbetar tillsammans med dig

Några exempel på vad vi utvecklat

Från USA till Europa och Australasien har vi arbetat med många affärsvertikaler under de senaste 10 åren. Några exempel där vårt arbete har utvecklat flera företag och kunnat lämna ett tydligt stöd är:

Sverige – försäkringsföretag – utvecklat system för skadehantering och affärsprocesser

Nya Zeeland – utbildningsstyrningssystem för över 1 miljoner studenter.

Australien – webblösningar som stödjer rekrytering och ansökningar

USA – App för privatkunder och system för automatiserad tillverkning inom hälsovårdssektorn

Asiri Alexander

Asiri Alexander

Vår berättelse

Tillbaka 2006 började vi med en dröm att bygga en mjukvara och relaterad IT-serviceorganisation med en dröm att bli den partner som valts för globala företag för att driva avancerad teknik för sina företag.

Våra grundpilaror handlar om att skapa långsiktiga relationer, smidighet, inlärning och tänkande-baserad verksamhet, kulturell medvetenhet, affärs kontinuitet och professionellt och etiskt beteende.

Salindra Gulawita

Salindra Gulawita

När vi såg tillbaka på vår resa började vi i början med en av våra ledande australiensiska kunder att utveckla en Enterprise-programvara och därmed utvidgade vår verksamhet på den arenan från och med 2008 för att täcka företag, NFP och till och med anställnings- och utbildningsenheter med samma. Hittills har vårt team bevarat förhållandet väl med vår första kund, och vi är hedrade att säga att de fortfarande har använt oss som sin betrodda IT-servicepartner sedan 2006.

Under 2009 skiftade vi vårt fokus till nya gränser och omvandlade digitalt hälso- och sjukvårdsindustrin i Nordamerika. Tack vare vår pålitliga kundkrets där har vi lyckats öka vår räckvidd.

Här i Sri Lanka, växande i antal och skicklighet och erfarenhet, gick vi tillbaka till Australasian regionen och satte fotavtryck i Nya Zeeland. Vårt arbete återigen inom hälso- och utbildningssektorn var enormt framgångsrikt. Ledet av denna ikoniska prestation etablerades ett Sydney-baserat kontor i Allion, huvudsakligen för att betjäna de australiensiska och Nya Zeelandskunderna. Det har varit en underbar resa sedan dess.

2013 var en annan milstolpe för Allion när vi implementerade en nischteknologi på 3D-visualisering för vår allra första japanska klient och vi etablerade också vår Vancouver-verksamhet det året. Allion var nu också i Fjärran Östern och laget stöddes överväldigande av alla våra kunder, vilket stärkte våra stiftelser mer.

Skandinavien kom fram till 2014 för Allion, där vi började bygga en företagsapplikation för försäkringsbranschen i Sverige. Med en etablerad partner i landet säkrade vi många kunder och kontrakt och går fortfarande starkt.

Vårt mål är att bli en global organisation med lokal närvaro och vi arbetar för att utöka vårt utbud av tjänster och marknadens omfattning fram till 2020. Vår nuvarande fokus är att nå fler potentiella digitala omvandlingar i Sverige genom att etablera lokal närvaro. Samtidigt som vi är en exceptionell tjänsteleverantör, är vi på Allion också starka troende för samhälls och social utveckling och strävar efter att vara en bra företagsmedborgare i alla våra ansträngningar.

Kontakta oss